Rabo ClubSupport 2023

Rabo ClubSupport 2023

Beste visvrienden,

Als club gaan we dit jaar terug meedoen aan “Rabo ClubSupport” van de Rabobank.

Bedoeling is om langs deze weg onze clubkas te spijzen met geld uit de pot van Rabobank voor het onderhouden van onze verschillende viswaters.

Rabobank Zeeuws-Vlaanderen stelt dit jaar weer een bedrag beschikbaar om te verdelen over de deelnemende Zeeuws-Vlaamse verenigingen/stichtingen à rato van de ingebrachte stemmen.

Wie mag/kan stemmen:

Alleen leden vanaf 12 jaar van de Rabobank kunnen stemmen op verenigingen en stichtingen die zich hebben opgegeven voor “Rabo ClubSupport”.

Indien je klant bent van de Rabobank ben je nog niet automatisch lid maar dien je je ook nog lid te maken van de Rabobank, tenzij je dit al bent (in dit geval ontvang je het ledenmagazine Dichterbij).

Elk lid brengt 3 stemmen uit op 3 verschillende deelnemende verenigingen en stichtingen die deelnemen bij de lokale leefomgeving waarbij het lid is ingedeeld.

Wanneer kan men stemmen:

Van maandag 4 september tot en met dinsdag 26 september 2023 kan men stemmen.

Hoe meer stemmen we halen ten opzichte van andere verenigingen/stichtingen hoe meer geld we ontvangen uit de pot. Men zegge het voort.

Stem massaal op de Clingse Hengelaars en geef het door aan familie en vrienden want men hoeft geen lid te zijn van de Clingse Hengelaars om op de Clingse Hengelaars te stemmen!

Geef het door aan familie, vrienden en kennissen!

Voor onze Belgische leden:

Gelieve al jullie Nederlandse vrienden die klant zijn bij Rabobank te informeren en aan te sporen om hun stem uit te brengen voor de Clingse Hengelaars.

Recent Nieuws

Gezocht: secretaris/secretaresse

Gezocht: secretaris/secretaresse

Wij zijn op zoek naar een nieuwe vrijwilliger om ons secretariaat werk op zich te nemen. De kerntaken vind je op onderstaand lijstje. Indien je interesse hebt gelieve dan zo snel mogelijk contact op te...

Nieuwsbericht jeugd mei 2024

Nieuwsbericht jeugd mei 2024

 Nieuwsbrief  Mei 2024  Deze maand staan de eerste activiteiten voor de jeugd gepland. Doe mee en meld je op tijd aan. Gezelligheid en wellicht wat van elkaar leren. Iedereen heeft prijs, en het is gratis....

Vandalisme op weelkens

Vandalisme op weelkens

Onverlaten hebben waarschijnlijk op 10 of 11 april inbraak gepleegd in chalets op camping Fort Bedmar gelegen langs de weelkens en de ‘buitgemaakte’ brandblusapparaten leeg gespoten op het water van de aangrenzende weelkens met catastrofale...