Rabo ClubSupport 2023

Rabo ClubSupport 2023

Beste visvrienden,

Als club gaan we dit jaar terug meedoen aan “Rabo ClubSupport” van de Rabobank.

Bedoeling is om langs deze weg onze clubkas te spijzen met geld uit de pot van Rabobank voor het onderhouden van onze verschillende viswaters.

Rabobank Zeeuws-Vlaanderen stelt dit jaar weer een bedrag beschikbaar om te verdelen over de deelnemende Zeeuws-Vlaamse verenigingen/stichtingen à rato van de ingebrachte stemmen.

Wie mag/kan stemmen:

Alleen leden vanaf 12 jaar van de Rabobank kunnen stemmen op verenigingen en stichtingen die zich hebben opgegeven voor “Rabo ClubSupport”.

Indien je klant bent van de Rabobank ben je nog niet automatisch lid maar dien je je ook nog lid te maken van de Rabobank, tenzij je dit al bent (in dit geval ontvang je het ledenmagazine Dichterbij).

Elk lid brengt 3 stemmen uit op 3 verschillende deelnemende verenigingen en stichtingen die deelnemen bij de lokale leefomgeving waarbij het lid is ingedeeld.

Wanneer kan men stemmen:

Van maandag 4 september tot en met dinsdag 26 september 2023 kan men stemmen.

Hoe meer stemmen we halen ten opzichte van andere verenigingen/stichtingen hoe meer geld we ontvangen uit de pot. Men zegge het voort.

Stem massaal op de Clingse Hengelaars en geef het door aan familie en vrienden want men hoeft geen lid te zijn van de Clingse Hengelaars om op de Clingse Hengelaars te stemmen!

Geef het door aan familie, vrienden en kennissen!

Voor onze Belgische leden:

Gelieve al jullie Nederlandse vrienden die klant zijn bij Rabobank te informeren en aan te sporen om hun stem uit te brengen voor de Clingse Hengelaars.

Recent Nieuws

Clingse Hengelaars

Vergunning 2024

Beste medelid, Net als vorige jaren hebben we binnen het bestuur van de vereniging besloten om de uitgifte van de vergunningen voor het jaar 2024 via de post of een van onze verkooppunten te regelen....

Rabo ClubSupport 2023

Rabo ClubSupport 2023

Beste visvrienden Clingse hengelaars, Hartelijke dank voor diegenen die een stem hebben uitgebracht voor de Clingse Hengelaars bij de RABO ClubSupport 2023. Dit heeft ons € 313,01 opgebracht. Het bestuur van de Clingse hengelaars

Feest 2023

Feest 2023

Beste medelid, Graag nodigen wij u uit voor onze ledenbrunch op zondag 12 november 2023. Gezien de vele positieve reacties op de formule van vorig jaar gaan we dit jaar ongeveer hetzelfde scenario volgen.Ook dit...